Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Descoperă portofoliul nostru

Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.
homeDescoperă portofoliul nostruTestimoniale

PETROTEL-LUKOIL

Mihaela Golban

Specialist Resurse Umane
Cel mai mult apreciez la Ascendia operativitatea și calitatea excelentă atât în sintetizarea informației, cât și la partea de grafică.

"Fiind parte dintr-o companie internațională, Rafinaria PETROTEL-LUKOIL din Ploiești a preluat cultura organizațională a companiei-mamă, în care trainingul angajaților ocupă un loc foarte important. Începând cu anul 2015 Compania ne-a pus la dispoziție platforma lor de e-Learning însă pentru noi aceasta s-a dovedit ineficientă din cauza barierei lingvistice care îngreuna accesul și navigarea pe platformă. Din același motiv aveam și un număr foarte limitat de Cursuri disponibile pentru angajații noștri.

În 2016, în urma unei cercetări de piață am ajuns să colaborăm cu firma ASCENDIA în vederea elaborării unor Cursuri digitale personalizate pentru noi. De atunci ne-am tot extins biblioteca de cursuri, ceea ce ne era de mare ajutor în procesul de instruire al angajaților. Dezavantajele platformei existente în Organizație persistau așa că în anul 2021 am hotărât să achiziționăm platforma Coffee LMS de la ASCENDIA care ne oferea numeroase oportunități de gestionare facilă a datelor. Accesibilitatea 24/7, gestionarea ușoară a conturilor cursanților, a grupelor și a cursurilor, precum și rapoartele ce pot fi generate din Coffee LMS, disponibilitatea interfeței în mai multe limbi sunt doar câteva aspecte pentru care am considerat platforma foarte eficientă.

În continuare am hotărît să ne extindem și mai mult biblioteca, de aceea am achiziționat un pachet de 106 de minicursuri eJourneys dezvoltat de Ascendia în parteneriat cu Trend Consult pe partea de soft skills pentru dezvoltarea personală, iar în paralel am continuat sa dezvoltăm și cursurile noastre."

PETROTEL-LUKOIL

Lukoil