Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Descoperă portofoliul nostru

Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.
homeDescoperă portofoliul nostruTestimoniale

Linella

Olga Cojocaru

Training Manager
Pentru mine e un proiect super interesant, cu oameni super faini. Am învățat foarte multe pe perioada colaborării cu Ascendia. Am descoperit un domeniu nou pentru mine. Le mulțumesc partenerilor de la Ascendia pentru amabilitatea și starea de bine pe care o emană în permanență.

"Linella, cea mai mare rețea națională de magazine din Republica Moldova, a fost dintotdeauna atentă la tendințele pieței interne și internaționale, fiind cel puțin în pas cu vremurile, dacă nu anticipându-le. Dezvoltarea, modernizarea și inovația au fost mereu în topul preocupărilor companiei, indiferent dacă acestea au vizat noi concepte de magazine, lansarea de mărci proprii, creșterea profesionalismului angajaților sau acțiunile de responsabilitate socială.

Cu o rețea autohtonă de peste 128 de magazine și o echipă de aproximativ 4000 de angajați, una dintre provocările cu care s-a confruntat Linella a fost numărul mare de oameni de instruit într-un timp cât mai scurt: angajați mulți + traineri puțini = eficiență scăzută a instruirii pentru personalul liniar. Dacă aducem în ecuație și restricțiile generate de pandemia de SARS-CoV-2, avem de-a face cu o problemă de-a dreptul spinoasă.

Rezolvarea a venit grație platformei de eLearning a Ascendia, Coffee LMS, și cursurilor bespoke create special pentru Linella. Cu ajutorul acestora, Linella a reușit să instruiască simultan un număr foarte mare de cursanți (aproximativ 1000 de casieri), informația fiind accesibilă 24h/24h, de oriunde există o conexiune la internet și de pe orice dispozitiv (calculator/laptop, tabletă, smartphone). În plus, departamentul de HR/Training/Administrativ a reușit să evalueze un număr mare de cursanți cu efort minim, rapoartele privind progresul în curs și notele obținute de fiecare angajat fiind generate automat de Coffee LMS atunci când sunt necesare.

Succesul a fost garantat! O procedură uscată și plictisitoare, înșirată pe 20-30 de pagini, a prins culori și viață, devenind ușor de parcurs și de reținut datorită interactivității cursurilor bespoke."

Linella

Linella