Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Descoperă portofoliul nostru

Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.
homeDescoperă portofoliul nostruTestimoniale

Save the Children

Andreea Hurezeanu

Strategic Partnership Coordinator
Cea mai mare provocare avută a fost aceea de a asigura accesul la curs tuturor celor înscriși. Soluția a venit tot de la Ascendia, care ne-a pus la dispoziție platforma CoffeeLMS.

"Organizatia Salvați Copiii coordonează în România programul “Ora de Net” încă din anul 2008. În tot acest timp, peste 558.000 de elevi au fost implicați direct în activități de conștientizare privind siguranța în mediul online și peste 158.000 de părinți și profesori au fost formați cu privire la protecția copiilor în mediul online. În 2020, atunci când aproape întreaga lume și-a mutat activitatea în mediul online, provocările au crescut atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Aceștia aveau nevoie de o experiență de învățare interactivă, care să faciliteze o mai bună cunoaștere și integrare a conținutului digital în predare, și care, în același timp, să ofere o perspectivă de ansamblu asupra oportunităților și riscurilor asociate mediului online.

Acesta este motivul care a stat la baza creării cursului “Profesor real într-o scoală virtuală”. Cu ajutorul editorului LIVRESQ, Ascendia a dezvoltat un curs foarte bine calibrat pe nevoile noastre, pe care l-a pus la dispoziția a mii de profesori prin intermediul platformei Coffee LMS. Mulți dintre cei peste 20.000 de profesori care s-au înscris la curs până acum au apreciat modul în care a fost realizat cursul, interactivitatea lui și, îndeosebi, faptul că au avut libertatea de a-l parcurge când au dorit și în propriul ritm.

Cel mai mult apreciem la LIVRESQ flexibilitatea și interactivitatea, posibilitatea de a utiliza resurse variate, care mențin cursantul implicat până la final.

Cea mai mare provocare avută a fost aceea de a asigura accesul la curs tuturor celor înscriși. Soluția a venit tot de la Ascendia, care ne-a pus la dispoziție platforma Coffee LMS. În acest fel ne-am asigurat că profesorii nu sunt constrânși de un loc sau o dată anume, ci doar de existența unei conexiuni la internet. Mai mult, mulțumită Coffee LMS, am avut acces la rapoarte privind progresul utilizatorilor, scorul obținut la chestionare, timpul petrecut în curs, dar și la feedback-ul acestora. 

Am organizat 3 sesiuni până acum și ne pregătim pentru a 4-a."

 

Save the Children

Save the Children Romania