Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact
home

Investește în Ascendia

Pentru că dorim să contribuim la dezvoltarea sectorului educațional românesc într-un mod real și transparent, oferim prin prezența pe Bursa de Valori București, oricărei persoane care își dorește acest lucru, posibilitatea de a achiziționa acțiuni la compania noastră.

Ascendia s-a listat pe Bursa de Valori București în anul 2016, sub simbolul bursier "ASC"

box=132 (featured) //default

Structură acționariat

la 30.06.2022, conform DEPOZITARUL CENTRAL
Acționar Acțiuni Procent
MĂLUREANU COSMIN 6.356.560 54,2285 %
alți acționari 3.119.214 26,6104 %
MĂLUREANU ALEX 2.246.027 19,1611 %
TOTAL 11.721.801 100 %
zone=133 (featured) //default

Guvernanță corporativă

Conducerea executivă Ascendia S.A. este prezentată mai jos:
people=47 (normal) //auto

Cosmin MălureanuCofondator & CEO

Experiența d-lui Malureanu, ca Administrator unic al companiei, datează de la înfințarea societatii, în 2007. Până la acel moment, Cosmin și-a pus bazele carierei profesionale prin studiile la ASE, unde a finalizat cu diploma de Inginer economist. Mai târziu obține premiul ”Tânărul Antreprenor al anului 2010” Europa. În 2014 câstigă premiul “E-Skills for Jobs 2014 – Digital Entrepreneurship” - oferit de Comisia Europeană la nivel de E.U. pentru rezultatele obținute cu compania, iar în 2017 primește distincția “Leave a Mark” acordată de fundația Romanian Business Leaders.
people=48 (normal) //auto

Alex MălureanuCofondator & CMO

Alex Mălureanu a urmat cursurile Academiei de Studii Economice București (Bănci și Burse de Valori). Pasionat de piețe de capital, educație digitală, dar si dornic de a crea impact pozitiv real în societate, Ascendia a reprezentat un pas înainte natural pentru el. în prezent, ocupă funcția de Director de marketing În cadrul Emitentului, unde se ocupă de proiectarea și supervizarea strategiei de marketing și comunicare, dezvoltarea unor noi produse e-Learning și mLearning, dar si supervizarea dezvoltării site-urilor și portalurilor companiei.
people=49 (normal) //auto

Adriana MălureanuDirector de programe și fonduri structurale

Adriana Mălureanu are cunoștințe vaste în domeniul educațional și al formării profesionale dobândite pe parcursul a mai multor programe de studii. În prezent se pregătește pentru titlul de Doctor în educație la Universitatea Bucuresti. In cadrul Emitentului, Adriana ocupa functia de Director de programe si fonduri structurale, fiind responsabila de cercetarea si dezvoltarea de module educationale in format digital, cercetare pedagogica pentru proiectele companiei, dar si scrierea si publicarea de carti/manuale pe deme legate de educatia scolara.
people=50 (normal) //auto

Daniel ComănescuDirector Financiar

Persoană dinamică, cu un puternic simț al datoriei, loialitate și spirit de echipă, cu o carieră profesională și expertiză în domeniul financiar-contabil, Daniel Comanescu ocupă funcția de Director financiar în cadrul Ascendia. In cadrul Emitentului, Daniel se ocupa de managementul departamentului de contabilitate, implementarea modificarilor legislative si monitorizarea aplicarii corecte, intocmirea bugetelor pentru diverse activitati, inclusiv pentru proiecte finantate din fonduri europene, intocmirea documentatiei financiare pentru contractarea de linii de credit si altele.
box=135 (featured) //default

Relații investitori

Persoană de contact: Daniel Comănescu, CFO
E-mail: investors@ascendia.ro
Telefon: 0371.089.200

zone=203 (primary) //default

Știri din viața companiei

Descoperă ce se mai întâmplă legat de compania noastră.
page=154 (featured) //default
Profesorii din Asociația InfinitEdu își vor folosi experiența profesională pentru a crea cu ajutorul LIVRESQ contexte de învățare interactive, valoroase, integrând optim conținutul digital în predare-învățare-evaluare.
page=155 (normal) //default
Vă așteptăm în acestă seară la ora 21.00 pe canalul de televiziune Inedit Tv, cu transmisie live și pe pagina de Facebook „Excelența în afaceri” alături de Cosmin Mălureanu - Fondator & CEO Ascendia
page=156 (normal) //default
Pe final de an tragem linie și punem bazele extinderii din 2023. Țineți aproape, ce e mai bun urmează cu siguranță!
page=218 (normal) //default
Instrumentul nostru LIVRESQ este acum una dintre soluțiile educaționale globale de top prezentate de Microsoft pentru a fi utilizate pentru K12 și învățământul superior!
zone=200 (primary) //default

Noutăți pentru acționari

Aici găsești anunțuri importante, AGA-uri, participări, schimbări majore.
downloads=227 (normal) //default
LIVRESQ a fost acceptata in Microsoft for Startups Founders Hub pentru a accelera integrarea tehnologiilor de inteligenta artificiala OpenAI in functionalitatile de baza ale acesteia. Ca parte a beneficiilor din program, Ascendia va primi acces gratuit la echipa OpenAI pentru a dezvolta integrarile
downloads=217 (normal) //default
Informații relevante legate de comunicarea rezultatelor financiare în anul 2023
downloads=204 (normal) //default
Informații relevante legate de listarea obligațiunilor ASC27
downloads=206 (normal) //default
Emitere CIIF pentru obligațiunile ASC27
downloads=207 (normal) //default
Tranzacții cu acțiuni realizate de către managementul Ascendia S.A.
downloads=208 (normal) //default
Informații Raport Ascendia pentru semestrul I din 2022
downloads=209 (normal) //default
Informații relevante legate de listarea obligațiunilor ASC27
downloads=210 (normal) //default
Ai nevoie de acces la documente mai vechi? Le găsești aici în arhivă.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contactează-ne la investors@ascendia.ro sau direct la numărul de telefon +40371.089.200.

Investește în Ascendia
investitori