Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact
home

Learning Management System CoffeeLMS

Sistem LMS simplu și eficient. compatibil SCORM.
80500 angajați inrolati
21 clienti corporate
99.7% uptime server

Tot ce aveți nevoie pentru a începe să vă instruiți angajații.

Sistemul nostru LMS (Learning Management System) a fost construit pornind de la o misiune simplă, dar foarte clară: să aducem o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor utilizatorilor în ceea ce privește educația asistată de calculator. Aplicație software proprie, dezvoltată intern, pentru a acoperi toate aspectele de la un capăt la altul: de la servicii de la administrare, documentație, livrare, urmărire și raportare a conținutului electronic. 

Platforma funcționează pe 3 direcții și acoperă următoarele aspecte:

  • Managementul cursurilor e-Learning, online sau cu prezență fizică, sincron sau asincron.

  • Automatizarea proceselor recurente și sincronizarea cu softul de HR al companiei.

  • Măsurarea eficienței procesului de învățare prin componenta de raportare și statistici relevante.

O soluție eficientă și ușor de utilizat, concepută pentru a se adapta la zeci de mii de utilizatori. Ne recomandă cei peste 9 ani de experiență și validare pe piață pentru îmbunătățirea continuă, dar, mai ales, clienții nițtri mulțumiți de rezultate.

 

 

zone=171 (primary) //default

Ce ne diferențiază față de competitori

box=172 (normal) //default

Compatibilitate SCORM

Respectarea standardelor este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre, LMS-ul nostru fiind compatibil cu SCORM și oferind suport SCORM 2004 3rd Edition pentru pachetele de conținut.
box=173 (normal) //default

Întreținere ușoară

CoffeeLMS este ușor de întreținut, de administrat și de salvat. Noi punem la dispoziție instrumente de back-up, instrumente de import/export și compatibilitate SCORM, cât și o echipa locală de suport.
box=191 (normal) //default

Siguranță, fiabilitate, scalabilitate

O echipă vizionară, cu o experiență cumulată în domeniul e-learning și educație, dedicată să se asigure că soluția CoffeeLMS este sigură, fiabilă, scalabilă și îmbunătățită continuu. Un management inovator, care se adaptează în mod constant la noile tendințe ale pieței locale, cât și internaționale.
box=165 (primary) //default

O unealtă practică și ușor de folosit

Iți prezentăm principalele caracteristici ale LMS-ului nostru.
box=164 (normal) //default

Instalare ușoară

Procedura noastră de instalare face ca LMS-ul nostru să fie ușor de implementat și configurat. Acesta vă va servi nevoilor dumneavoastră în cel mai scurt timp.
box=163 (normal) //default

Aspect configurabil

Coffee LMS se poate personaliza pentru a se potrivi cu cerințele companiei sau cu cele ale elementelor de cultură corporativă, a logo-ului și a brandingului instituției.
box=166 (normal) //default

Raportare avansată

Posibilitatea de a genera grafice și rapoarte pe diferite criterii relevante, la câteva click-uri distanță.
box=167 (normal) //default

Securitate sporită

Platforma oferă criptare opțională pentru conținutul stocat, precum și un sistem personalizat de permisiuni pentru a permite o securitate sporită.
box=168 (normal) //default

Istoric și performanțe

Abilitatea de a monitoriza performanțele angajaților, de a păstra evidența cursurilor parcurse și de a menține un sistem de evaluare care să reflecte progresul general și performanța procesului de învățare.
box=169 (normal) //default

Sistem de notificări

Motorul intern al fluxului de lucru permite notificări și memento-uri pentru o gamă largă de evenimente.
box=170 (normal) //default

Roluri multiple

Rolurile utilizate în platforma Coffee LMS permit o interacțiune mai bine definită și un proces de predare mai simplu. Rolurile sunt: administrator, manager, instructor, student.
page=19 (normal) //auto
Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.

CoffeeLMS va reduce costurile de instruire ale organizației dumneavoastră prin mutarea într-un mediu virtual de învățare a majorității activităților de instruire. Se asigură că fiecare utilizator a urmat cursurile de formare în materie de conformitate aplicabile pentru postul său și măsoară impactul inițiativelor dumneavoastră de formare.

Cere demo
LMS CoffeeLMS