Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact
home

Cursuri microlearning eJourneys

Cursuri realizate de Ascendia, în parteneriat cu Trend Consult, pe teme specifice mediului de afaceri din România.
240 module de e-Learning disponibile
18 traineri își oferă expertiza
168 ore de conținut pe diferite teme

ASCENDIA, în parteneriat cu Trend Consult, dezvoltă colecția de cursuri eJourneys adresată publicului din România interesat de dezvoltarea profesională.

box=216 (primary) //default

Despre eJourneys

ASCENDIA are o experiență vastă în dezvoltarea de cursuri, atât din zona de soft-skills, cât și din zona de hard-skills și lucrează constant la propriul portofoliu de cursuri destinate companiilor mari (mediului corporatist), complementând astfel linia de servicii de producere a cursurilor personalizate pentru varii săi clienți.

În anul 2020, compania noastră reușea o adaptare rapidă la noile condiții impuse de restricțiile COVID-19 și trecerea într-un regim preponderent de telemuncă, iar printre cele mai importante evenimente și acțiuni desfăsurate pe parcursul acelui an, se numară semnarea unui parteneriat cu Trend Consult și lansarea primului pachet de cursuri e-Learning ”off the shelf”, sub brandul eJourneys. 

În 2023, urmare a unui foarte bun feedback de la clienții noștri, lansăm versiunea exitnsă a pachetului eJourneys, dubland aproape volumul de conținut. Noul pachet conține 194 Module organizate în 42 Teme. Catalogul cursurilor este disponibil AICI.

box=215 (primary) //default

Portofoliul cuprinde:

Parteneriatul dintre cele două companii s-a concretizat prin dezvoltare și distribuirea de cursuri online interactive, pe teme specifice mediului de afaceri din România, care vizează schimbări concrete, specifice, în comportamentul oamenilor. 
  • 194 module e-Learning, în limba română, pentru dezvoltare personală și profesională

  • Peste 100 de ore de conținut, de tip micro-learning, pe diferite teme actuale, de interes pentru 80% din angajații unei companii

  • Mai mult de 15 traineri români, care își transpun experiența, în format e-Learning si sunt la dispoziția cursanților, oricand, pe orice dispozitiv

section=68 (featured) //autovideos=82 (normal) //autovideo

Excel pentru începători 10 module

Un curs scurt, intens, din care reușești să înveți tot ce ai nevoie pentru a te descurca cu Microsoft Excel.
videos=83 (normal) //autovideo

Excel pentru avansați 11 module

Un curs intens, avansat, din care reușești să înveți funcționalități specifice ale Microsoft Excel.
videos=84 (normal) //autovideo
section=69 (featured) //autovideos=79 (normal) //autovideo

Întâlniri eficace de vânzare4 module

Programul propune parcurgerea etapelor cheie ale unei întâlniri de vânzare păstrând în minte rezultatele așteptate de la aceasta. Astfel, vânzătorii descoperă cum pot construi și gestiona discuția pornind de la obiective definite în pregătire, dar și cum pot face închideri de impact și cum își pot evalua rezultatele obținute.
videos=80 (normal) //autovideo

Psihologia clientului3 module

În modulele din tema “Înțelegerea psihologiei clientului” vei găsi modele și instrumente pentru a-ți construi vânzarea pornind de la ceea ce se petrece în mintea clientului și a-ți crește astfel șansele de succes.
videos=81 (normal) //autovideo

Prospectarea 3 module

În prospectare, este nevoie de foarte mult efort, iar rezultatele nu sunt întotdeauna pe măsura acestuia. Haide să vedem ce se poate face pentru a avea rezultatele scontate!
section=70 (featured) //autovideos=77 (normal) //autovideo

Amabilitatea 1 modul

Cum ar dacă te-ai simți mai puțin stresat la finalul zilei de lucru? Ce-ar fi dacă din fiecare discuție avută cu un client ai pleca cu o emoție pozitivă Unii ar spune că e greu să ai asta... Alții ar spune că e imposibil. Hai să descoperim cum poți ajunge la cealaltă variantă de răspuns. Poți avea interacțiuni și chiar zile fără stres!
section=71 (primary) //autovideos=72 (normal) //autovideo

Abilități de influențare3 module

Apar în viața ta situații în care este nevoie să îi influențezi pe ceilalți pentru a obține o decizie favorabilă.Îți propunem să îți crești șansele de succes în a-i influența pe ceilalți. Parcurge acest curs pentru a descoperi cum să faci cu succes acest lucru.
videos=73 (normal) //autovideo

Conflict management6 module

Tema “Conflict management” îți propune șase subiecte cheie menite să te ajute să descoperi comportamente concrete de gestionare constructivă a conflictelor, mai mult sau mai puțin vizibile.
videos=74 (normal) //autovideo

Conținutul în comunicare4 module

Mesaje prea lungi, teama că nu ești ușor de urmărit, dificultatea de a-ți pune ideile într-o succesiune ușor de comunicat, provocări în a construi prezentări? Dacă te confrunți cu acestea sau ceva similar, este probabil să îți găsești răspunsuri utile în cele patru module din tema “Conținutul în comunicare”.
videos=75 (normal) //autovideo

Cum să faci față schimbării3 module

În această temă, vei găsi trei module care își propun să-ți ușureze sarcina de a accepta și integra schimbările. Îți propunem o discuție onestă despre ce se întâmplă în interiorul tău.
section=62 (secondary) //autovideos=66 (normal) //autovideo

Managementul schimbării 5 module

Programul propune managerilor tehnici pentru a-și identifica și modifica propria atitudine față de schimbare, dar și pentru a obține angajamentul echipei, a-i oferi ghidajul necesar și a păstra motivația la un nivel ridicat pe toată durata procesului. 
videos=67 (normal) //autovideo

Empowering people 4 module

Managerii de succes reușesc să dea fiecărui membru al echipei puterea de care are nevoie pentru a-și folosi la maximum potențialul. Programul propune o înțelegere a nevoii individuale de putere a angajatului, dar și comportamente specifice prin care managerul poate da putere.
section=63 (secondary) //autovideos=64 (normal) //autovideo

Provocările lucrului de acasă I 4 module

Vorbim zilnic cu oameni din diferite organizații și diferite industrii. Descoperim care sunt dificultățile momentului. Studiem ce spun cercetările și cei cu experiență referitor la care sunt cele mai eficiente soluții. Construim apoi programe pentru tine, menite să te ajute să descoperi rapid și ușor câteva idei și comportamente concrete,utile pentru a depăși obstacolele specifice acestor situații.
videos=65 (normal) //autovideo

Provocările lucrului de acasă II5 module

Am strâns sub tema Provocările lucrului de acasă (2) mai multe module pe diferite subiecte care te pot ajuta să faci față mai ușor acestei perioade: gestionarea izolării, protejarea împotriva știrilor false sau gestionarea capcanelor în gândire. 
page=19 (normal) //auto
Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.

Toate modulele e-learning din portofoliul eJourneys sunt construite pentru piața și realitatea din România. Dacă doriți un ajutor real pentru formarea angajaților, vă invităm să ne contactați.

Vezi catalogulCere ofertă
Cursuri microlearning eJourneys