Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Editor online de cursuri LIVRESQ

LIVRESQ oferă utilizatorilor instrumente online profesionale pentru a crea, publica și urmări progresul cursurilor e-Learning și a lecțiilor interactive.
homeEditor online de cursuri

Cursurile dezvoltate cu LIVRESQ sunt compatibile cu peste 400 de LMS-uri

LIVRESQ creează și pachete SCORM, pentru a vă asigura că materialul dvs. va funcționa, nu doar într-un singur LMS compatibil, ci în toate. Îți prezentăm lista cu cele peste 400 de LMS-uri ce se pot folosi cu LIVRESQ, fără probleme.

Sute de mii de companii folosesc sisteme de management al învățării care respectă SCORM.

Dacă folosești un Learning Management System pentru formarea angajaților din companie sau din instituție, mai mult ca sigur că ai nevoie să știi dacă ce vei dezvolta cu LIVRESQ va fi compatibil cu acesta. Avem vești bune pentru tine! Editorul de conținut LIVRESQ este compatibil cu peste 400 de LMS-uri. Tare,nu? 

Sute de mii de companii folosesc sisteme de management al învățării care respectă SCORM. Acesta este motivul pentru care LIVRESQ creează și pachete SCORM, pentru a vă asigura că materialul dvs. va funcționa, nu doar într-un singur LMS compatibil, ci în toate.

Îți prezentăm (în poză) o listă scurtă cu LMS-uri ce se pot folosi cu LIVRESQ, fără probleme.

 

 

Cursurile dezvoltate cu LIVRESQ sunt compatibile cu peste 400 de LMS-uri