Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact
home

Editor online de cursuri LIVRESQ

LIVRESQ oferă utilizatorilor instrumente online profesionale pentru a crea, publica și urmări progresul cursurilor e-Learning și a lecțiilor interactive.
120300 creatori de conținut
6940 instituții educaționale și companii
20400 lecții interactive și cursuri online
2 Ministere ale Educației

Creează cursuri și lecții interactive direct din browser. Peste 120.300 de creatori din 6940+ instituții și companii folosesc editorul nostru e-Learning pentru a construi conținut educațional.

LIVRESQ oferă utilizatorilor instrumente online profesionale pentru a crea, publica și urmări progresul cursurilor e-Learning și a lecțiilor interactive.

LIVRESQ este o platformă SaaS (Software as a Service) ce permite tuturor creatorilor de conținut din domeniul educațional, de la companii și specialisti din HR la profesori, să creeze cursuri e-Learning și lecții interactive conforme cu standardele internaționale. Editorul nostru este utilizat de companii, instituții de învățământ, ministere ale educației și ONG-uri. Deoarece are o interfață ușor de folosit, este, de asemenea, un instrument popular printre profesori.

box=175 (featured) //default

Simplu de accesat și utilizat

Autentifică-te din browserul preferat. Nu trebuie să descarci nimic. Poți să începi să construiești un proiect cu ajutorul unui șablon frumos, folosind structuri deja existente, sau poți să îl incepi de la zero.

box=176 (featured) //default

Publică și folosește oriunde

Când proiectul este gata, acesta poate fi descărcat și apoi urcat oriunde (LMS, SMS, website) sau publicat online în mod privat sau public în Biblioteca LIVRESQ. Cursurile create cu LIVRESQ sunt compatibile și se integrează cu peste 400 de LMS-uri!

box=177 (featured) //default

Zeci de șabloane disponibile

Alege dintr-o gamă variată de șabloane frumoase pentru a-ți construi mai ușor cursul dorit. Am pregătit pentru tine zeci de șabloanele gratuite în LIVRESQ, atractive și ușor de folosit. Încearcă-le și tu! 

zone=160 (primary) //default

Despre LIVRESQ

LIVRESQ – editorul e-Learning destinat dezvoltării de materiale educaționale digitale, a început să fie dezvoltat în anul 2017, prin intermediul unei finanțări nerambursabile din fonduri europene. LIVRESQ reprezintă o continuare a procesului de dezvoltare al proiectelor anterioare Ascendia. 

Partea de editor (authoring tool) ocupă un rol central în crearea de cursuri e-Learning și lecții interactive pentru piața locală educațională. Alături de celelalte linii de business: Coffee LMS, portofoliul de cursuri "off-the-shelf" eJourneys și serviciile de dezvoltare de cursuri la comandă, transformă Ascendia într-un veritabil one-stop shop pentru tot ce înseamnă nevoi de e-Learning.

box=213 (primary) //default

De ce să alegi LIVRESQ?

  • Versatilitatea instrumentului de creare e-learning LIVRESQ permite dezvoltarea unor game variante de conținut e-learning. 
  • Gamă extinsă de caracteristici inovatoare și atractive pentru a furniza conținut complet personalizat sau de marcă în format SCORM
  • Baza impresionantă de utilizatori dobândită de LIVRESQ 
  • Functionează în 17 limbi
  • Ușor de folosit și foarte intuitiv
  • Toate proiectele realizate în LIVRESQ pot fi utilizate pe orice calculator, tabletă sau smartphone. Creați o singură dată și apoi aveți conținutul disponibil pe toate dispozitivele, indiferent de sistemul de operare sau de browserul web utilizat de acestea.
  • Este gratuit!
box=202 (primary) //default

Perfect compatibil SCORM!

SCORM este un standard important în industria e-Learning.

Majoritatea specialiștilor în e-Learning sunt obligați să-și realizeze cursurile folosind instrumente de creare de conținut care pot produce pachete SCORM. Acest lucru permite unui LMS conform cu SCORM să comunice eficient cu cursul.

Respectarea normelor este importantă atât pentru noi, cât și pentru compania dumneavoastră, de aceea LIVRESQ sprijină cele mai avansate și populare standarde internaționale în domeniul e-Learning:

  • SCORM 2004 3rd edition

  • SCORM 2004 4th edition

  • SCORM 1.2 edition

LIVRESQ oferă aceste pachete pentru a vă asigura că materialul dumneavoastră va funcționa, nu doar într-un singur LMS compatibil, ci în toate.

 

page=157 (secondary) //auto
LIVRESQ este un editor web-based foarte practic și ușor de folosit, fără a avea nevoie de cunoștințe de programare.
page=158 (secondary) //auto
Biblioteca LIVRESQ - locul în care găsești lecții interactive, manuale școlare și cursuri elearning realizate de către contributori. În acest moment, biblioteca conține peste 20.400 de materiale educaționale interactive, din care 5.990 publice.
page=179 (secondary) //auto
LIVRESQ creează și pachete SCORM, pentru a vă asigura că materialul dvs. va funcționa, nu doar într-un singur LMS compatibil, ci în toate. Îți prezentăm lista cu cele peste 400 de LMS-uri ce se pot folosi cu LIVRESQ, fără probleme.
✚ vezi lista
page=19 (normal) //auto
Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.

LIVRESQ este tot ceea ce ai nevoie pentru a crea și publica cursuri e-learning.

Nu știi cum? Descoperă acum!

încearcă LIVRESQ gratuitcontactează-ne
Editor online de cursuri LIVRESQ