Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Descoperă portofoliul nostru

Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.
homeDescoperă portofoliul nostruTestimoniale

Honeywell

Livia Minca

HSE Specialist
Promptitudinea de a răspunde la cerințe, profesionalismul, calitatea bună a produsului finit sunt elementele care ne-au plăcut cel mai mult până acum în interacțiunea cu Ascendia.

Aveam deja cursuri bespoke în compania noastră, fiind introduse pentru flexibilitatea pe care o oferă utilizatorilor. Am apelat la Ascendia pentru mai multe corecții punctuale pe cursuri și câteva upgrade-uri unde software-ul era depășit.

Atuul acestui tip de cursuri este faptul că utilizatorul le poate parcurge în ritmul propriu și poate reveni asupra conținutului dacă este nevoie. În plus, sunt disponibile 24/7 pentru un număr nelimitat de utilizatori, ceea ce le face foarte accesibile.

Sunt într-adevăr foarte utile, mai ales pentru informații de ordin mai general. Pentru specializări pe diferite domenii, însă, apelăm în continuare la cursuri live, astfel încât cursanții să aibă posibilitatea de a-și lămuri diferite întrebări în momentul în care acestea apar.

Honeywell

Honeywell