Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Editor online de cursuri LIVRESQ

LIVRESQ oferă utilizatorilor instrumente online profesionale pentru a crea, publica și urmări progresul cursurilor e-Learning și a lecțiilor interactive.
homeEditor online de cursuri

Descoperă librăria LIVRESQ

Biblioteca LIVRESQ - locul în care găsești lecții interactive, manuale școlare și cursuri elearning realizate de către contributori. În acest moment, biblioteca conține peste 20.400 de materiale educaționale interactive, din care 5.990 publice.

Ca parte a angajamentului nostru, ne propunem să ajutăm Ministerele Educaționale din toată lumea cu acces la tehnologia LIVRESQ. Scopul comun este dezvoltarea de materiale educaționale adaptate vremurilor în care trăim.

Din acest motiv, a luat ființă și Biblioteca LIVRESQ.

În Biblioteca LIVRESQ găsești lecții interactive, manuale școlare și cursuri e-Learning realizate de către contributori.

Descoperă librăria LIVRESQ