Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Află mai multe despre noi

De mai bine de 16 ani, Ascendia a căutat să ofere un nivel înalt de excelență în domeniul e-Learning. Ne ținem la curent cu tendințele moderne și inovatoare în e-learning, acordând o atenție deosebită pentru a furniza experiențe de învățare personalizate și eficiente.
homeAflă mai multe despre noiEchipa de management

Alex Mălureanu

Cofondator & CMO

Alex Mălureanu a urmat cursurile Academiei de Studii Economice București (Bănci și Burse de Valori). Pasionat de piețe de capital, educație digitală, dar si dornic de a crea impact pozitiv real în societate, Ascendia a reprezentat un pas înainte natural pentru el. în prezent, ocupă funcția de Director de marketing În cadrul Emitentului, unde se ocupă de proiectarea și supervizarea strategiei de marketing și comunicare, dezvoltarea unor noi produse e-Learning și mLearning, dar si supervizarea dezvoltării site-urilor și portalurilor companiei.
Viitorul este cu singuranță al celor care îndrăznesc să creadă că pot ajuta la nivel de sistem. Cred că sistemul educațional poate fi ajutat masiv de tehnologie. Avem o sansă reală acum de a pregăti frumos terenul pentru noile generații.

REZULTATE 

  • 2007 – Castigator E-actionar Romania (organizat de TradeVille);

  • 2003 – Finalist mondial (locul 6) - Concursul HPGBC (Hewlett Packard

    Global Business Challenge) Barcelona, Spania;

  • 2002 – Finalist national la concursul MESE (Management-Economic

    Simulation Exercise) organizat de Junior Achievement Romania.

EDUCATIE

  • 2004-2007: Academia de Studii Economice, Bucuresti – Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori;

  • 2000-2004: Colegiul National Dimitrie Cantemir, Bucuresti - diploma de Bacalaureat si diploma de Ajutor analist programator.

Alex Mălureanu