Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Descoperă portofoliul nostru

Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.
homeDescoperă portofoliul nostruTestimoniale

Băneasa Developments

Ioana Toma

Organisation Development Manager & HR Business Partner
Astfel, alegerea eJourneys a pornit de la nevoia de a oferi angajaților noștri și cursuri online în limba română, interactive și byte-learning.

"Băneasa Developments înseamnă o combinaţie unică de dezvoltări imobiliare, management de centru comercial şi un spațiu impresionant de divertisment. Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Angajații noștri lucrează într-un mediu dinamic, ce le asigură dezvoltarea personală și profesională, printr-un sistem de recompensare și apreciere constantă a muncii lor.

Astfel, alegerea eJourneys a pornit de la nevoia de a oferi angajaților noștri și cursuri online în limba română, interactive și byte-learning. Am găsit în eJourneys o platformă ușor de accesat, user-friendly, ce oferă cursuri atât de soft skills, cât și de hard skills. Personal, îmi plac tematicile alese și experiența trainerilor. De asemenea, posibilitățile de dezvoltare de cursuri customizate și customer service-ul asigurat de Ascendia sunt alte două motive pentru care am ales să colaborăm cu ei. Admir promptitudinea cu care au fost rezolvate situațiile apărute și tonul prietenesc al interacțiunilor. 

Mă bucur că am găsit în Ascendia & eJourneys un parteneriat de calitate!”

 

Băneasa Developments

Baneasa