Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact
home

Află mai multe despre noi

De mai bine de 16 ani, Ascendia a căutat să ofere un nivel înalt de excelență în domeniul e-Learning. Ne ținem la curent cu tendințele moderne și inovatoare în e-learning, acordând o atenție deosebită pentru a furniza experiențe de învățare personalizate și eficiente.

Suntem convinși că tehnologia poate avea o influență majoră asupra educației la nivel global, oferind beneficii pentru toate formele și nivelurile sale.

Transparența în ceea ce privește modul în care ne conducem afacerea este importantă, așa că în 2016 am decis să ne listăm compania la bursă. Rapoartele noastre privind veniturile, cheltuielile, principalele proiecte și obiectivele sunt vizibile pentru oricine dorește să le vadă direct pe site-ul bursei de valori.

page=45 (featured) //auto
De la origini până în prezent! Și cu bune și cu mai puțin bune.
page=46 (featured) //auto
Lucrăm în acest moment cu peste 54 de companii și instituții de învățământ la diverse proiecte de e-learning.
page=143 (featured) //auto
Descoperă principalele milestone-uri din viața companiei noastre.
Despre noi