Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact
home

Cum ne poți contacta?

Ai nevoie să te ajutăm cu un proiect de e-learning sau te gândești la un parteneriat cu Ascendia?

Vizitează-ne
Dacia 99, Etaj 4, Sector 2, București


Trimite-ne un email
office@ascendia.ro

Telefon
0371.089.200

box=214 (primary) //default

Conectează-te cu fondatorii noștri

Dacă este ceva urgent, o idee bună este să te conectezi cu fondatorii noștri pe Linkedin. Se spune că este mai rapid! Vezi mai jos detaliile lor. 
people=48 (normal) //auto

Alex MălureanuCofondator & CMO

Alex Mălureanu a urmat cursurile Academiei de Studii Economice București (Bănci și Burse de Valori). Pasionat de piețe de capital, educație digitală, dar si dornic de a crea impact pozitiv real în societate, Ascendia a reprezentat un pas înainte natural pentru el. în prezent, ocupă funcția de Director de marketing În cadrul Emitentului, unde se ocupă de proiectarea și supervizarea strategiei de marketing și comunicare, dezvoltarea unor noi produse e-Learning și mLearning, dar si supervizarea dezvoltării site-urilor și portalurilor companiei.
people=47 (normal) //auto

Cosmin MălureanuCofondator & CEO

Experiența d-lui Malureanu, ca Administrator unic al companiei, datează de la înfințarea societatii, în 2007. Până la acel moment, Cosmin și-a pus bazele carierei profesionale prin studiile la ASE, unde a finalizat cu diploma de Inginer economist. Mai târziu obține premiul ”Tânărul Antreprenor al anului 2010” Europa. În 2014 câstigă premiul “E-Skills for Jobs 2014 – Digital Entrepreneurship” - oferit de Comisia Europeană la nivel de E.U. pentru rezultatele obținute cu compania, iar în 2017 primește distincția “Leave a Mark” acordată de fundația Romanian Business Leaders.
contact