Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Descoperă portofoliul nostru

Ascendia este prima companie de e-Learning listată la Bursa de Valori București. Suntem o companie cu o experiență de peste 16 ani în domeniul educației și formării digitale.
homeDescoperă portofoliul nostruTestimoniale

Groupama

Ariana Laza

Manager Dezvoltare și Angajament Organizațional
Apreciem la Ascendia în mod deosebit punctualitatea și profesionalismul de care dau dovadă, rapiditatea cu care rezolva bug-urile apărute și disponibilitatea acestora.

"Elearning-ul este, de peste 10 ani de zile, parte din practicile de resurse umane folosite în sprijinirea și dezvoltarea angajaților Groupama România. Cu peste 1300 de angajați și 600 de colaboratori, aveam însă nevoie de o platformă LMS mai user-friendly, mai ușor de accesat, care să ofere o vizibilitate sporită pe rapoarte și care să fie mai ușor de administrat.

Prin CoffeeLMS, toți angajații și colaboratorii noștri au acum acces mai ușor la cursuri, acestea fiind doar la un click distanță, indiferent de locație sau de dispozitivul folosit. În același timp, noi putem urmări mai ușor parcursul și interesul fiecăruia pentru dezvoltare, atât personală, cât și profesională.

Odată cu implementarea CoffeeLMS, am ales și pachetul eJourneys din portofoliul Ascendia, care a sporit diversitatea temelor din catalogul de cursuri oferite în platformă. Angajații și colaboratorii Groupama România au acces la o gamă variată de cursuri, pe care le accesează în funcție de interesul fiecăruia dintre ei, multe dintre temele abordate în eJourneys completându-le pe cele discutate la diferite webinarii. Dinamica și structura cursurilor sunt foarte interesante, iar conținutul cursurilor este util, ușor de urmărit și practic.

Pe lângă cursurile off-the-shelf, ca în orice companie, aveam nevoie și de materiale personalizate, adaptate specificului intern. Am apelat tot la Ascendia pentru a ne ajuta sa creăm  o serie de module bespoke cu un format mai interactiv, mai practic și mai user friendly.  Aspectul, creativitatea și ușurința cu care pot fi parcurse cursurile custom-made sunt motivele pentru care le-am recomanda oricui, oricând."

 

Groupama

Groupama