Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Noutățile Ascendia

Proiecte, acțiuni, evenimente. Mici și mari. Toate relevante. 
homeNoutățile Ascendia

Ascendia urmează să integreze tehnologie OpenAI în editorul de cursuri LIVRESQ

“Este natural ca această nouă tehnologie să fie folosită și pentru crearea de conținut educațional, în toate formele și pentru toate categoriile de vârstă. Obiectivul nostru este să oferim, prin LIVRESQ, unelte relevante, adaptate prezentului, pentru piața de e-learning națională și internațională." a declarat Alex Mălureanu, Cofondator & CMO Ascendia S.A.

Compania noastră de e-learning Ascendia, listată la Bursa de Valori București, anunță acceptarea LIVRESQ în Microsoft for Startups Founders Hub pentru a accelera integrarea tehnologiilor de inteligență artificială OpenAI în funcționalitățile de bază ale editorului educațional produs de compania noastră.

Tehnologiile OpenAI, ce stau inclusiv la baza ChatGPT, implementate în LIVRESQ, vor ajuta designerii instrucționali și profesorii să dezvolte cursuri e-learning și lecții interactive, mult mai ușor și mai repede, eliminând substanțial din munca repetitivă și accelerând procesul de dezvoltare. Noile funcționalități îmbunătățite cu inteligență artificială vor fi lansate în al doilea trimestru al anului 2023.

Ca parte a beneficiilor din program, Ascendia va primi acces gratuit la echipa OpenAI pentru a dezvolta integrările pentru LIVRESQ. 

Microsoft for Startups Founders Hub este un program dedicat start-up-urilor inovatoare, care oferă acces la tehnologii și expertiză Microsoft, precum și la o rețea globală de parteneri și investitori. LIVRESQ, produsul companiei, este în prezent cel mai folosit editor de cursuri online și lecții interactive din România, cu peste 33.000 de creatori din 6380+ instituții și companii.

LIVRESQ este de asemenea implicat în dezvoltarea de conținut educațional pentru proiectul național EduLib, una dintre cele mai importante inițiative pentru revoluționarea învățământului românesc din ultimii ani, un proiect de peste 40 mil. EUR aflat în dezvoltare. 

Aceste noi integrări AI ce vor fi lansate pentru LIVRESQ reprezintă un pas important în consolidarea poziției Ascendia ca lider în piața de e-learning. 

Ascendia urmează să integreze tehnologie OpenAI în editorul de cursuri LIVRESQ