Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Investește în Ascendia

Pentru că dorim să contribuim la dezvoltarea sectorului educațional românesc într-un mod real și transparent, oferim prin prezența pe Bursa de Valori București, oricărei persoane care își dorește acest lucru, posibilitatea de a achiziționa acțiuni la compania noastră.
homeInvestește în AscendiaNoutăți pentru acționari

Listarea obligațiunilor corporative ASC27

Informații relevante legate de listarea obligațiunilor ASC27

02.12.2022

 

Document Descarcă
RAPORT_LISTARE_OBLIGATIUNI_ASC27_RO   link
REPORT_LISTING_BONDS_ASC27_EN link

 

🔔 Ascendia continuă finanțarea prin bursă și listează marți, 6 decembrie, o nouă emisiune de obligațiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București, sub simbolul bursier ASC27.

Aceasta este a doua emisiune de obligațiuni Ascendia la bursă, după ce prima a ajuns la maturitate în luna iunie a acestui an. Ascendia este o companie românească specializată în domeniul eLearning, listată pe piața AeRO din 2016.

🎥 Te invităm să urmărești live deschiderea oficială a ședinței de tranzacționare pentru a marca împreună listarea emisiunii de obligațiuni Ascendia.

Poți afla mai multe despre listare aici -> https://bit.ly/3inJUlv

Listarea obligațiunilor corporative ASC27