Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Investește în Ascendia

Pentru că dorim să contribuim la dezvoltarea sectorului educațional românesc într-un mod real și transparent, oferim prin prezența pe Bursa de Valori București, oricărei persoane care își dorește acest lucru, posibilitatea de a achiziționa acțiuni la compania noastră.
homeInvestește în AscendiaNoutăți pentru acționari

Lansare extensie pachet cursuri e-learning eJourneys

eJourneys este un pachet de cursuri e-learning de tip microlearning ce capteaza atentia si pastreaza interesul cursantului, facilitand astfel invatarea eficienta. Pachetul intreg contine 42 de Teme, impartite in 195 de Module e-learning. Timpul de parcurgere al fiecarui modul variaza intre 20 si 40 minute (timp cursant). Modulele e-learning sunt dezvoltate in limba romana, pornindu-se de la specificul mediului de afaceri din Romania si pot fi livrate atat pe platforma Coffee Learning Management System (LMS) produsa de compania noastra, cat si pe orice platforma timp LMS a clientului, fiind compatibile SCORM.

10.02.2023

Document Descarcă
EXTENSIE_EJOURNEYS_RO   link
EJOURNEYS_EXTENSION_EN link

 

Lansare extensie pachet cursuri e-learning eJourneys