Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Investește în Ascendia

Pentru că dorim să contribuim la dezvoltarea sectorului educațional românesc într-un mod real și transparent, oferim prin prezența pe Bursa de Valori București, oricărei persoane care își dorește acest lucru, posibilitatea de a achiziționa acțiuni la compania noastră.
homeInvestește în AscendiaNoutăți pentru acționari

26.01.2024 - Finalizarea campaniei Protectie prin educatie: Securitate digitala

Eveniment important de raportat: finalizarea cu succes a primei editii a campaniei „Protectie prin educatie: Securitate digitala”. Conducerea ASCENDIA S.A. (denumita in continuare „Compania”) anunta finalizarea cu succes a primei editii a campaniei „Protectie prin educatie: Securitate digitala”, din cadrul Proiectului national de educatie digitala si de securitate cibernetica #SigurantaOnline. Obiectivul principal al campaniei a fost pregatirea personalului din institutiile de invatamant, al elevilor si a parintilor in evitarea si denuntarea fraudelor cibernetice, pentru a se simti in siguranta pe Internet. Cele sase cursuri e-learning au fost concepute astfel incat utilizatorii sa dobandeasca cunostinte si competente esentiale pentru navigarea sigura pe Internet. Campania a fost un real succes: 15.928 de persoane inscrise, dintre acestia 5.430 fiind profesori, 9.216 elevi si 1.282 de parinti. Numarul mare de accesari si rata impresionanta de finalizare a cursurilor, demonstreaza angajamentul si interesul real al comunitatii pentru acest subiect vital. De asemenea, multi dintre profesorii inscrisi au parcurs impreuna cu elevii la clasa cele patru cursuri destinate copiilor. Astfel, numarul real al beneficiarilor acestor cursuri este mult mai mare decat indica statisticile campaniei.

26.01.2024

   
26_01_FINALIZARE_SESIUNEA_1_PROTECTIE_PRIN_EDUCATIE_RO  link
26_01_COMPLETION_SESSION_1_CYBERSECURITY_EN   link
26_01_RESULTS_INFOGRAPHIC_RO link

 

26.01.2024 - Finalizarea campaniei Protectie prin educatie: Securitate digitala