Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Investește în Ascendia

Pentru că dorim să contribuim la dezvoltarea sectorului educațional românesc într-un mod real și transparent, oferim prin prezența pe Bursa de Valori București, oricărei persoane care își dorește acest lucru, posibilitatea de a achiziționa acțiuni la compania noastră.
homeInvestește în AscendiaNoutăți pentru acționari

02.08.2023 - Parteneriat Strategic cu Samsung

Conducerea ASCENDIA S.A informeaza persoanele interesate cu privire la semnarea unui Acord de Parteneriat cu Samsung Electronics Co. Obiectivul acestui parteneriat este cresterea calitatii actului educational in Romania, prin integrarea hardware cu software relevant pentru educatie. Astfel, vor fi puse la dispozitie licente LIVRESQ pentru toate tablele interactive Samsung Flip utilizate in institutii de invatamant variate: de la gradinite, scoli si licee, la universitati si biblioteci. Vedem acest pas ca prim pas intr-o potentiala colaborare extinsa si pe alte piete.

Document Descarcă
PARTENERIAT_STRATEGIC_SAMSUNG_RO  link
STRATEGIC_PARTNERSHIP_SAMSUNG_EN   link

 

 

02.08.2023 - Parteneriat Strategic cu Samsung