Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Editor online de cursuri LIVRESQ

LIVRESQ oferă utilizatorilor instrumente online profesionale pentru a crea, publica și urmări progresul cursurilor e-Learning și a lecțiilor interactive.
homeEditor online de cursuri

Despre LIVRESQ

LIVRESQ – editorul e-Learning destinat dezvoltării de materiale educaționale digitale, a început să fie dezvoltat în anul 2017, prin intermediul unei finanțări nerambursabile din fonduri europene. LIVRESQ reprezintă o continuare a procesului de dezvoltare al proiectelor anterioare Ascendia. 

Partea de editor (authoring tool) ocupă un rol central în crearea de cursuri e-Learning și lecții interactive pentru piața locală educațională. Alături de celelalte linii de business: Coffee LMS, portofoliul de cursuri "off-the-shelf" eJourneys și serviciile de dezvoltare de cursuri la comandă, transformă Ascendia într-un veritabil one-stop shop pentru tot ce înseamnă nevoi de e-Learning.

box=213 (primary) //default

De ce să alegi LIVRESQ?

  • Versatilitatea instrumentului de creare e-learning LIVRESQ permite dezvoltarea unor game variante de conținut e-learning. 
  • Gamă extinsă de caracteristici inovatoare și atractive pentru a furniza conținut complet personalizat sau de marcă în format SCORM
  • Baza impresionantă de utilizatori dobândită de LIVRESQ 
  • Functionează în 17 limbi
  • Ușor de folosit și foarte intuitiv
  • Toate proiectele realizate în LIVRESQ pot fi utilizate pe orice calculator, tabletă sau smartphone. Creați o singură dată și apoi aveți conținutul disponibil pe toate dispozitivele, indiferent de sistemul de operare sau de browserul web utilizat de acestea.
  • Este gratuit!
box=202 (primary) //default

Perfect compatibil SCORM!

SCORM este un standard important în industria e-Learning.

Majoritatea specialiștilor în e-Learning sunt obligați să-și realizeze cursurile folosind instrumente de creare de conținut care pot produce pachete SCORM. Acest lucru permite unui LMS conform cu SCORM să comunice eficient cu cursul.

Respectarea normelor este importantă atât pentru noi, cât și pentru compania dumneavoastră, de aceea LIVRESQ sprijină cele mai avansate și populare standarde internaționale în domeniul e-Learning:

  • SCORM 2004 3rd edition

  • SCORM 2004 4th edition

  • SCORM 1.2 edition

LIVRESQ oferă aceste pachete pentru a vă asigura că materialul dumneavoastră va funcționa, nu doar într-un singur LMS compatibil, ci în toate.

 

Despre LIVRESQ