Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Cursuri microlearning eJourneys

Cursuri realizate de Ascendia, în parteneriat cu Trend Consult, pe teme specifice mediului de afaceri din România.
homeCursuri microlearningProvocările lucrului de acasă

Provocările lucrului de acasă I

Vorbim zilnic cu oameni din diferite organizații și diferite industrii. Descoperim care sunt dificultățile momentului. Studiem ce spun cercetările și cei cu experiență referitor la care sunt cele mai eficiente soluții. Construim apoi programe pentru tine, menite să te ajute să descoperi rapid și ușor câteva idei și comportamente concrete,utile pentru a depăși obstacolele specifice acestor situații.

4 module

Viața ni s-a schimbat tuturor peste noapte, odată cu pandemia de COVID-19.

Poate nu te considerai pregătit, însă este nevoie să lucrezi de acasă. Am strâns pentru tine idei și recomandări de la cei care fac deja asta de ceva vreme și au rezultate bune. Ele se referă atât la activitatea ta profesională – disciplina personală și participarea la ședințe online - cât și la alte aspecte cu impact asupra propriei stări de bine – gestionarea izolării, protejarea împotriva știrilor false sau gestionarea capcanelor în gândire.

Vorbim zilnic cu oameni din diferite organizații și diferite industrii. Descoperim care sunt dificultățile momentului. Studiem ce spun cercetările și cei cu experiență referitor la care sunt cele mai eficiente soluții. Construim apoi programe pentru tine, menite să te ajute să descoperi rapid și ușor câteva idei și comportamente concrete,utile pentru a depăși obstacolele specifice acestor situații. 

 

  • Modulul 1. COVID-19 (material construit de Ascendia din surse oficiale și oferit gratuit clienților) 
  • Modulul 2. Gestionarea anxietății
  • Modulul 3. Lucrul de acasă
  • Modulul 4. Tehnologii
Provocările lucrului de acasă I 4 module