Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Cursuri microlearning eJourneys

Cursuri realizate de Ascendia, în parteneriat cu Trend Consult, pe teme specifice mediului de afaceri din România.
homeCursuri microlearningCompetențe de bază

Mentalitatea de creștere

Tema îți propune trei module care te familiarizează cu mentalitatea de creștere și îți arată ce înseamnă în comportamente concrete folosirea acesteia în relație cu propriile erori, dar și cu greșelile celorlalți.

3 module

Ca urmare a cercetărilor sale, Prof. Carol Dweck de la Universitatea Stanford a descoperit că tipul de mentalitate poate face o diferență semnificativă în capacitatea unei persoane de a reuși în ce își propune.

Cercetătoarea a evidențiat mentalitatea de creștere ca fiind o caracteristică esențială a celor care reușesc să obțină succesul și să-l mențină pe termen lung. Tema îți propune trei module care te familiarizează cu mentalitatea de creștere și îți arată ce înseamnă în comportamente concrete folosirea acesteia în relație cu propriile erori, dar și cu greșelile celorlalți. 

  • Modulul 1. Mentalitate fixă versus Mentalitate de creștere
  • Modulul 2. Reacția la propriile erori și esecuri
  • Modulul 3. Reacția la erorile celorlalți
Mentalitatea de creștere 3 module