Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Cursuri microlearning eJourneys

Cursuri realizate de Ascendia, în parteneriat cu Trend Consult, pe teme specifice mediului de afaceri din România.
homeCursuri microlearningCompetențe de bază

Conținutul în comunicare

Mesaje prea lungi, teama că nu ești ușor de urmărit, dificultatea de a-ți pune ideile într-o succesiune ușor de comunicat, provocări în a construi prezentări? Dacă te confrunți cu acestea sau ceva similar, este probabil să îți găsești răspunsuri utile în cele patru module din tema “Conținutul în comunicare”.

4 module

Mesaje prea lungi, teama că nu ești ușor de urmărit, dificultatea de a-ți pune ideile într-o succesiune ușor de comunicat, provocări în a construi prezentări?

Dacă te lovești de acestea sau te confrunți cu ceva similar, este probabil să îți găsești răspunsuri utile în cele patru module din tema “Conținutul în comunicare”.

Îți propunem un demers care pornește de la conștientizarea scopului comunicării, continuă cu selectarea informației relevante pentru interlocutor/ audiență, include organizarea informației și se încheie cu structurarea mesajului/ discursului/ prezentării. 

  • Modulul 1. Pentru ce comunic
  • Modulul 2. Ce și cât comunic
  • Modulul 3. Ce legătura au ideile între ele
  • Modulul 4. În ce ordine spun lucrurile
Conținutul în comunicare 4 module