Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Cursuri microlearning eJourneys

Cursuri realizate de Ascendia, în parteneriat cu Trend Consult, pe teme specifice mediului de afaceri din România.
homeCursuri microlearning

Competențe de bază

videos=72 (primary) //autovideo

Abilități de influențare3 module

Apar în viața ta situații în care este nevoie să îi influențezi pe ceilalți pentru a obține o decizie favorabilă.Îți propunem să îți crești șansele de succes în a-i influența pe ceilalți. Parcurge acest curs pentru a descoperi cum să faci cu succes acest lucru.
videos=73 (primary) //autovideo

Conflict management6 module

Tema “Conflict management” îți propune șase subiecte cheie menite să te ajute să descoperi comportamente concrete de gestionare constructivă a conflictelor, mai mult sau mai puțin vizibile.
videos=74 (primary) //autovideo

Conținutul în comunicare4 module

Mesaje prea lungi, teama că nu ești ușor de urmărit, dificultatea de a-ți pune ideile într-o succesiune ușor de comunicat, provocări în a construi prezentări? Dacă te confrunți cu acestea sau ceva similar, este probabil să îți găsești răspunsuri utile în cele patru module din tema “Conținutul în comunicare”.
videos=75 (primary) //autovideo

Cum să faci față schimbării3 module

În această temă, vei găsi trei module care își propun să-ți ușureze sarcina de a accepta și integra schimbările. Îți propunem o discuție onestă despre ce se întâmplă în interiorul tău.
videos=76 (primary) //autovideo

Inovație 4 module

Puțini oameni au încredere în propria capacitate de inovare, având în vedere că inspirația și creativitatea au încă atașată o aură specială. Programul își propune să elimine miturile din inovare și să ofere un proces clar prin care oamenii să poată genera idei noi pe care ulterior să le transforme în realitate.
videos=78 (primary) //autovideo

Creativitate 5 module

Creativitatea este una dintre competențele considerate cheie, însă creativitatea nu este unul dintre lucrurile pe care le învățăm în școală. Descoperă-ți și pune-ți în valoare potențialul creativ parcurgând cele cinci module din tema creativitate.
videos=85 (primary) //autovideo

Eficiență personală6 module

Tema “Eficiență personală” îți propune șase module bazate pe o mai bună înțelegere a propriului mod de raportare la timp și activitate. În fiecare dintre ele vei găsi recomandări concrete care merg dincolo de instrumentele clasice de managementul timpului.
videos=86 (primary) //autovideo

Feedback 5 module

O resursă valoroasă de dezvoltare: feedback-ul. Fie că îl folosești pentru tine, fie că îl oferi pentru a fi util altcuiva, feedbackul este un valoros instrument de învățare. Modulele din această temă explorează feedbackul din mai multe perspective: primire, solicitare, acordare sau înlocuirea lui cu "feed forward"-ul.
videos=87 (primary) //autovideo

Gestionarea presiunii și obstacolelor 3 module

Parcurgând acest curs vei afla: Cum îți poți da seama că te afli sub presiune din timp pentru a lua decizii de reducere a acesteia; Cum tinzi să reacționezi la presiune și obstacole ce poți face pentru a avea o reacție constructivă; Cum să gestionezi obstacolele și presiunea astfel încât să-ți reduci disconfortul și să-ți crești performanța.
videos=88 (primary) //autovideo

Mentalitatea de creștere 3 module

Tema îți propune trei module care te familiarizează cu mentalitatea de creștere și îți arată ce înseamnă în comportamente concrete folosirea acesteia în relație cu propriile erori, dar și cu greșelile celorlalți.
videos=89 (primary) //autovideo

Poziționarea în comunicare4 module

Tema “Poziționarea în comunicare” îți propune patru module care îți vor arăta cum poți transmite o atitudine echilibrată în interacțiune prin comportamente specifice.
Competențe de bază