Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Află mai multe despre noi

De mai bine de 16 ani, Ascendia a căutat să ofere un nivel înalt de excelență în domeniul e-Learning. Ne ținem la curent cu tendințele moderne și inovatoare în e-learning, acordând o atenție deosebită pentru a furniza experiențe de învățare personalizate și eficiente.
homeAflă mai multe despre noi

Știai că?

box=198 (primary) //default

Parteneriat cu Trend Consult

Ascendia are o experienta vasta in dezvoltarea de cursuri și lucrează la propriul portofoliu de cursuri destinate companiilor mari/mediului corporatist. In acest sens recent a fost semnat parteneriatul cu Trend Consult, pentru dezvoltarea portofoliului de cursuri sub brandul eJourneys.
box=199 (primary) //default

Ascendia se implică la nivel de sistem

În anul 2021 Ascendia a caștigat un contract în Edulib de peste 3,5 mil. euro. Obiectivul companiei noastre este de a revoluționa educația din România, cu ajutorul tehnologiei. Proiectul se lansează în 2023.
Știai că?