Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCursuriCarierăcontact

Află mai multe despre noi

De mai bine de 16 ani, Ascendia a căutat să ofere un nivel înalt de excelență în domeniul e-Learning. Ne ținem la curent cu tendințele moderne și inovatoare în e-learning, acordând o atenție deosebită pentru a furniza experiențe de învățare personalizate și eficiente.
homeAflă mai multe despre noiEchipa de management

Daniel Comănescu

Director Financiar

Persoană dinamică, cu un puternic simț al datoriei, loialitate și spirit de echipă, cu o carieră profesională și expertiză în domeniul financiar-contabil, Daniel Comanescu ocupă funcția de Director financiar în cadrul Ascendia. In cadrul Emitentului, Daniel se ocupa de managementul departamentului de contabilitate, implementarea modificarilor legislative si monitorizarea aplicarii corecte, intocmirea bugetelor pentru diverse activitati, inclusiv pentru proiecte finantate din fonduri europene, intocmirea documentatiei financiare pentru contractarea de linii de credit si altele.

 

EXPERIENTA

  • 2009 – Prezent: Director Financiar la Ascendia;

  • 2001 – 2018: Expert contabil membru al CECCAR;

  • 1995 – 2015: Director financiar in cadrul T.E.T. Group SRL;

  • 1997-2007: Director financiar la Sport TV Management SRL;

  • 1996-1997: Director Financiar in cadrul Chello Networks SRL. 

EDUCATIE 

  • 1985 – 1990: Absolvent al Facultatii de Comert, Academia de Studii Economice din Bucuresti;

  • 2001 – Prezent: Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR) Bucuresti.

Daniel Comănescu