Ascendia S.A. Editor online de cursuri LIVRESQLearning Management System CoffeeLMSCursuri micro-learning eJourneysCursuri autorizate A.D.R. Pentru IMM-uriDezvoltare cursuri la comandă BespokeAflă mai multe despre noi investitoriportofoliuNoutățiCarierăcontact

Află mai multe despre noi

De mai bine de 16 ani, Ascendia a căutat să ofere un nivel înalt de excelență în domeniul e-Learning. Ne ținem la curent cu tendințele moderne și inovatoare în e-learning, acordând o atenție deosebită pentru a furniza experiențe de învățare personalizate și eficiente.
homeAflă mai multe despre noi

Echipa de management

Vrei să ne cunoști mai bine? Răspundem foarte bine pe email, dar ne găsești și pe Linkedin.

people=47 (primary) //auto

Cosmin MălureanuCofondator & CEO

Experiența d-lui Malureanu, ca Administrator unic al companiei, datează de la înfințarea societatii, în 2007. Până la acel moment, Cosmin și-a pus bazele carierei profesionale prin studiile la ASE, unde a finalizat cu diploma de Inginer economist. Mai târziu obține premiul ”Tânărul Antreprenor al anului 2010” Europa. În 2014 câstigă premiul “E-Skills for Jobs 2014 – Digital Entrepreneurship” - oferit de Comisia Europeană la nivel de E.U. pentru rezultatele obținute cu compania, iar în 2017 primește distincția “Leave a Mark” acordată de fundația Romanian Business Leaders.
people=48 (primary) //auto

Alex MălureanuCofondator & CMO

Alex Mălureanu a urmat cursurile Academiei de Studii Economice București (Bănci și Burse de Valori). Pasionat de piețe de capital, educație digitală, dar si dornic de a crea impact pozitiv real în societate, Ascendia a reprezentat un pas înainte natural pentru el. în prezent, ocupă funcția de Director de marketing În cadrul Emitentului, unde se ocupă de proiectarea și supervizarea strategiei de marketing și comunicare, dezvoltarea unor noi produse e-Learning și mLearning, dar si supervizarea dezvoltării site-urilor și portalurilor companiei.
people=49 (primary) //auto

Adriana MălureanuDirector de programe și fonduri structurale

Adriana Mălureanu are cunoștințe vaste în domeniul educațional și al formării profesionale dobândite pe parcursul a mai multor programe de studii. În prezent se pregătește pentru titlul de Doctor în educație la Universitatea Bucuresti. In cadrul Emitentului, Adriana ocupa functia de Director de programe si fonduri structurale, fiind responsabila de cercetarea si dezvoltarea de module educationale in format digital, cercetare pedagogica pentru proiectele companiei, dar si scrierea si publicarea de carti/manuale pe deme legate de educatia scolara.
people=50 (primary) //auto

Daniel ComănescuDirector Financiar

Persoană dinamică, cu un puternic simț al datoriei, loialitate și spirit de echipă, cu o carieră profesională și expertiză în domeniul financiar-contabil, Daniel Comanescu ocupă funcția de Director financiar în cadrul Ascendia. In cadrul Emitentului, Daniel se ocupa de managementul departamentului de contabilitate, implementarea modificarilor legislative si monitorizarea aplicarii corecte, intocmirea bugetelor pentru diverse activitati, inclusiv pentru proiecte finantate din fonduri europene, intocmirea documentatiei financiare pentru contractarea de linii de credit si altele.
Echipa de management